Roskildefestivalen 2018

Roskildefestivalen är i en klass för sig vad gäller festivaler och erbjuder något för alla på grund utav sitt stora utbud av olika artister och besökare från alla jordens hörn. Efter att ha gjort en lyckad festival 2017 är det dags att än en gång öppna entrén till en stor folkfest med allt från goda matstånd till artister i världsklass! Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, Roskildefestivalen har höga krav och utlovar något utöver det vanliga för den som vill dela en svårslagen upplevelse tillsammans med tusentals andra nöjda gäster.

Hög kvalitet, en självklarhet på Roskildefestivalen

Med världskända Foo fighters blev festivalen 2017 en succé för gästerna som besökte Roskildes vackra festivalområde. Att besökarna ska få bästa möjliga upplevelse och vilja hitta tillbaka till denna kärleksfulla festival är något som det kämpas hårt för. Det är viktigt att det finns något för alla och att alla kan trivas, därför har Roskildefestivalen satsat på ett brett utbud även 2018. Förutom detta är det stor fokus på säkerhet, festivalmiljö och gemenskap. Roskildefestivalen kan garantera en magisk upplevelse i kärlekens tecken där kvalitet av alla slag är en självklarhet.

Musik som enar folket

Det finns många intressen som kan ena människor från olika länder, kultur och bakgrund. Musiken är ett av dessa och framstår som ett eget språk och kommunikationsverktyg som är högklassigt. Det spelar ingen roll vad någon har för historia för när musiken slår rot i besökarnas öron, hjärtan och själ, är det magi som skapas i en varm gemenskap. En bild säger mer än tusen ord sägs det och likaså kan musikens toner ha starkare betydelse än ord ibland. Imponerande, intressant och sant. Musik kan få även den bittraste att dansa.

Nedräkningen inför Roskildefestivalen 2018 har börjat

Ett klassiskt ordspråk är att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Detta betyder i detta fallet inte att festivalens besökare ska behöva vänta för evigt innan kommande festival. Nedräkningen har börjat och rätt vad det är så är det sommar igen och besökare trillar in med längtan efter välfyllda evenemang och uppträdanden på schemat. Nästa års biljetter släpps under hösten och campingplatsen är öppen från 30e Juni tills 8e Juli. De som väljer andra boendealternativ är självklart lika välkomna och kommer inte att bli besvikna av Roskildefestivalen 2018! Viktigt är det att besökarna är förberedda på dåligt väder (i värsta fall) och därför tar med regnutrustning. Vare sig solen skiner eller inte är känslan obeskrivlig när portarna öppnas och festivalentusiasternas väntan är över i slutet av Juni.